برای افرادی که رویای مهاجرت دارند و دوست دارند در کشور های جهان اول و پیشرفته زندگی کنند دریافت دعوت نامه می تواند یکی از روش ها باشد و با توجه به شناخت انواع دعوت نامه ها می توان برای اخذ یکی از آن ها برای دریافت ویزا اقدام کرد. دعوت نامه کاری یکی از تقریبا راه های نه چندان راحتی است که می توان برای مهاجرت انتخاب کرد و لازم است کارفرمای یک مجموعه در کشور مقصد نامه ای مبنی بر دعوت شما به کشور مورد نظر برای کار در آن مجموعه یا شرکت ارسال کند تا شما نسبت به دریافت ویزای کشور مورد نظر اقدام نمائید.
دعوت نامه کاری
انواع دعوت نامه های مختلفی وجود دارند که برای افراد مختلفی از طرف خانواده، کارفرمای یک مجموعه یا دوستان و … که در کشور مقصد ساکن هستند برای دعوت آن ها برای ورود به کشور مورد نظر ارسال می گردد تا در زمان اقدام برای دریافت ویزا آن را به سفارت کشور مربوطه ارائه دهند. این دعوت نامه گوهی دهنده این حقیقت است که شما طی مدت اقامت خود دارای محلی برای اقامت و افرادی برای نگهداری از شما را دارید و اینگونه می توانید شانس خود را برای قبولی در پذیرش ویزای مورد نظر بالا ببرید. دعوت نامه ها دارای انواع مختلفی هستند که ساده ترین و راحت ترین دعوت نامه ای که می توانید دریافت کنید دعوت نامه خویشاوندی و سخت ترین دعوت نامه نیز دعوت نامه کاری است و دلیل دشواری دریافت این اجاره نامه، پافشاری کشور مقصد به ایجاد کسب و کار برای افراد بومی می باشد و شرایط دشواری را باید کارفرما به جان بخرد تا دعوت نامه کاری را برای شما ارسال نماید.
اما برای اینکه بدانیم دعوت نامه کاری چیست می توان اینگونه تعریف کرد که نامه ایست که از طرف کار فرمای یک مجموعه کاری یا شرکت و … به افراد متقاضی ارسال می شود تا وی را به کار در کشور مورد نظر و شرکت به صورت حضوری دعوت کند. با اخذ دعوتنامه پروسه ای که برای دریافت ویزا طی می شود، بسیار راحت تر می شود، ولی تضمینی نیست که با داشتن این نامه حتما ویزا قبول خواهد شد. شرایط هر کشوری برای دریافت ویزای کاری با یکدیگر متفاوت می باشد و لازم است پس از بررسی شرایط تعیین شده نسبت به دریافت اجازه نامه کاری آن کشور اقدام کنید. دریافت مشورت از افراد مجرب به مقدار قابل توجهی در زمان و همچنین هزینه های پیش رو صرفه جویی کنید و بهترین راه را برای انجام این پروسه انتخاب نمائید.
شرایط مورد نیاز برای مهاجرت از طریق دعوت نامه شغلی
اگر قصد مهاجرت و ادامه زندگی در کشور های خارجی را دارید یکی از گزینه ها برای انجام این مهاجرت، اخذ فرصت کاری در کشور خارجی است و پس از ارتباط گیری با شرکت های مورد نظر و اثبات صلاحیت خود در حوزه کاری مورد نظر، کارفرما باید برای دعوت شما، دعوت نامه کاری را برای شما ارسال کند تا به هنگام رفتن به سفارت آن نامه را به همراه دیگر مدارک، ارائه نمائید. یکی دیگر از مواردی که دریافت دعوتنامه شغلی را دشوار می سازد این است که کارفرمایی که این کار را انجام می دهد در واقع ضمانت همه جانبه فرد را انجام می دهد و در صورت بروز هرگونه خطایی در کشور مقصد، مجازات شامل حال دعوت کننده نیز خواهد بود. ارسال دعوت نامه کاری از طریق اینترنت از مسیر هایی چون ایمیل انجام می گیرد و فرد دعوت شده می تواند از طریق کد رهگیری، دعوت نامه خود را از طریق سفارت برای گرفتن ویزا پیگیری کند.
مواردی که در یک دعوتنامه کاری ذکر می گردد
دعوت نامه های مختلف مثل دعوت نامه تحصیلی دارای شرایط مختلفی نیز هستند و لازم است مواردی را در بر بگیرند تا در زمان ارائه شدن به سفارت برای اخذ ویزا قابل قبول باشند. البته ممکن است شرایط و موارد ذکر شده یک کشور با کشور دیگر متفاوت باشد و باید درست انجام گیرد تا در پروسه اخذ ویزا دچار مشکل یا دوباره کاری یا حتی ریجکت شدن ویزا نشوید از این رو است که مشورت گرفتن از وکیل های مهاجرتی مجرب و کار کشته که از قوانین کشور های مختلف آگاهی کامل و به روزی دارند لازم و مفید است. در ادامه کلیاتی از مواردی که لازم است در یک دعوت نامه کاری ذکر شود به شرح زیر است
- نام و نام خانوادگی میزبان
- اطلاعات تماس دعوت کننده
- رابطه میزبان و متقاضی ویزا
- نام و آدرس کامل متقاضی ویزا
- هدف از سفر
- تاریخ های دقیق سفر
- امضای میزبان
- مهر شرکت و یا مجموعه کاری
- سمتی و وظایفی که برای شخص در نظر گرفته شده است
- اسناد سوابق کاری، اسناد ملکی، فیش حقوقی و …
جمع بندی دعوت نامه کاری
شاید تصور داشته باشید که فرستادن یک دعوت نامه از طرف کارفرما در یک کشور دیگر راحت است پس جرا اینقدر برای ارسال آن سخت گیری می کنند و یا از این کار امتناع می کنند؟ فرستادن یک دعوتنامه شغلی برای یک کارفرما کاری دشوار و ریسک پذیر است و نیاز است که شرایط مورد نیاز را داشته باشید تا پس از بررسی های انجام گرفته و مورد نیاز دعوت کننده را برای ارسال آن نامه ترغیب نمائید زیرا طی مدت حضور و فعالیت در کشور مورد نظر کارفرمای شما ضامن شما می باشد. به علاوه شما باید ثابت کنید که اطلاعات و مهارت هایی دارید که کمتر کسی از آن ها بهره می برد و برای شرکت مورد نظر حضور شما می تواند بسیار سود مند باشد اینگونه می توانید موفق به دریافت دعوت نامه کاری برای اخذ ویزای کاری در کشور مورد نظر شوید و راه اخذ پذیرش اقامت و کار را راحت تر نمائید.
بدون دیدگاه