بورسیه تحصیلی آمریکا

بورسیه تحصیلی آمریکا: کشور آمریکا دارای انواع فاند های تحصیلی از موسسات دانشگاه ها و ... است که به دانشجو های بین المللی ...


بورسیه تحصیلی آمریکا یا فاند یا کمک هزینه تحصیلی آمریکا کمک هزینه ای می باشد که به منظور تعلق گرفتن به دانشجویان دانشگاه‌ های مختلف در طول مدت تحصیل در این کشور می باشد. انواع بورسیه تحصیلی برای کمک به تامین بسیاری از هزینه های دانشجویان پرداخت می‌ شود. کمک هزینه‌ های تحصیلی را دولت‌ های فدرال و ایالتی کشور آمریکا، موسسه های آموزشی، دانشگاه‌ ها و سازمان‌ های غیر دولتی ارائه می‌ دهند. در این مقاله به بررسی بورسیه تحصیلی آمریکا می پردازیم با ما همراه بمانید.

بورسیه تحصیلی آمریکا

تحصیل در کشور های پیشرفته ای چون کشور آمریکا از گذشته تا کنون از رویا های بسیاری از افراد و جوانان می باشد. اما با توجه به شرایط موجود، دریافت کمک هزینه تحصیلی و بورسیه تحصیلی برای ادامه تحصیل در این کشور نیاز است و نحوه دریافت بورسیه تحصیلی آمریکا دغدغه ی عزیزان علاقمند می باشد. از این رو اینکه چگونه بتوانیم بورسیه تحصیلی آمریکا را دریافت کنیم را در این مقاله از سایت بابک ایمیگریشن فعال در حوزه مهاجرت و اقامت آمریکا مورد بررسی قرار خواهیم داد.

انواع بورسیه های تحصیلی کشور آمریکا

شناخت و کسب اطلاعات در این زمینه اولین قدم می باشد. در کشور آمریکا انواع مختلفی از بورسیه های تحصیلی وجود دارد که شرایط دریافت هرکدام از آن ها نیز با هم فرق دارد.

تحصیل در آمریکا
تحصیل در آمریکا: کشور آمریکا به جهت داشتن دانشگاه ها و موسسات برتر در سطوح مختلف در رشته های مختلف از گزینه های مناسب برای تحصیل می باشد…

بورسیه های دولتی و غیر دولتی آمریکا برای دانشجو های بین المللی

یکی دیگر از دسته بندی های تعیین شده برای انواع بورسیه کشور آمریکا بورسیه های دولتی و غیر دولتی موجود در این کشور می باشد که متاسفانه بر اساس شرایط موجود، مردم ایران اجازه اقدام برای این بورسیه ها را ندارند. باز هم به جهت کسب اطلاعات این موارد را با هم بررسی می کنیم.

بورسیه های دولتی

بورسیه های دولتی کشور آمریکا به دو دسته بورسیه فولبرایت و فلوشیپ هیوبرت هامفری تقسیم می شوند که از پرطرفدار ترین فاند های موجود در میان دانشجویان بین المللی است. 

بورسیه های غیردولتی

کمک هزینه های تحصیلی که در این دسته بندی قرار دارند از طرف موسسه ها و نهاد های غیر دولتی به دانشجو های دارای شرایط مورد نیاز تعلق می گیرد. که به دسته های زیر تقسیم می شوند:

  • YouAreWelcomeHere Scholarship
  • Abbey Road Summer Scholarships
  • Civil Society Leadership Awards
  • Preply Annual Essay Scholarship
  • Surfshark Privacy and Security Scholarship
  • Tortuga Backpacks Study Abroad Scholarship

بورسیه های تحصیلی دانشگاه های آمریکا

کشور آمریکا از آن جهت که دارای تعداد زیادی دانشگاه می باشد شانس شما را برای قبولی در بورسیه تحصیلی آمریکا بالا می برد. این کشور دارای بیشتر از 4500 دانشگاه و موسسات آموزسی مختلفی است که می توانید بر اساس رشته تحصیلی و حوزه ای که به آن علاقه دارید در آن ها به ادامه تحصیل بپردازید. این موسسات و دانشگاه ها هر ساله شمار زیادی از افراد علاقه مند به ادامه تحصیلی را انتخاب نموده و با اهدا بورسیه تحصیلی آمریکا به آن ها شرایط ادامه تحصیل را برای آن ها به ارمغان می آورند.

انواع بورسیه های تحصیلی داشنگاه های آمریکا

  • اسکالرشیپ “رهبری جهانی” دانشگاه امریکن – American University Emerging Global Leader Scholarship
  • بورسیه “محققان جهانی” دانشگاه کلارک – Clark University Global Scholars Program
  • اسکالرشیپ “مبتنی بر نیاز” دانشگاه اموری – Emory University Needs-Based Scholarship Program
  • اسکالرشیپ‏‌های دانشگاه هاروارد – Harvard University Scholarships
  • اواردهای بین‌‌المللی دانشگاه ایلینویز – Illinois State University International Awards
  • اسکالرشیپ‌‏های “مبتنی بر شایستگی” دانشگاه آیووا – Iowa State University International Merit Scholarships
  • اسکالرشیپ‌های بین‌المللی دانشگاه میشیگان – Michigan State University International Scholarships
  • اسکالرشیپ‌های بین‌المللی واگنر در دانشگاه نیویورک – New York University Wagner International Scholarships
  • اسکالرشیپ‌های بین‌‌المللی دانشگاه آرکانزاس – University of Arkansas International Scholarships
  • اسکالرشیپ‌های بین‌المللی دانشگاه آرگون – University of Oregon International Scholarships

شرایط مورد نیاز دریافت پذیرش بورسیه تحصیلی آمریکا

تا به این قسمت از این مطلب درباره انواع مختلف بورسیه های تحصیلی ایالت متحده اطلاعات به دست آوردیم. در این بخش به مهم ترین موضوع در این باره می پردازیم. اینکه چه شرایطی مورد نیاز است تا بتوانیم این بورسیه های تحصیلی را دریافت کنیم.

معدل

یکی از فاکتورهای مهم در ارزیابی پرونده شما برای دریافت فاند تحصیلی معدل است. معمولا معدل ۱۹ و بالاتر برای گرفتن فاند تحصیلی در مقطع لیسانس و معدل ۱۸ و بالاتر برای گرفتن بورسیه در مقطع ارشد و دکترا مورد نیاز است.

نمره زبان

هر چقدر نمره زبان شما بالاتر باشد، تسلط شما را به زبان انگلیسی بیشتر نشان می‌دهد و به همان نسبت شانس شما را برای گرفتن فاند افزایش می‌دهد. معمولا آیلتس ۶.۵ یا تافل ۸۰ و بالاتر برای گرفتن فاند در مقطع لیسانس و آیلتس ۷ یا تافل ۹۰ و بالاتر برای گرفتن فاند در مقطع فوق لیسانس و دکترا مورد نیاز است.

نمره آزمون اس ای تی یا جی آر ای

برای گرفتن فاند در مقطع لیسانس، بعضی از دانشگاه‌ها به نمره اس ای تی SAT نیاز دارند. معمولا نمره ۱۴۰۰ و بالاتر مورد نیاز است. در مقاطع ارشد و دکترا در صورت لزوم، آزمون جی آر ای GRE با نمره ۳۱۰ و بالاتر شانس شما را برای گرفتن انواع مختلف بورسیه تحصیلی افزایش می‌ دهد.

تحصیل در دوره کارشناسی در آمریک
تحصیل در دوره کارشناسی در آمریکا: امروزه کشور آمریکا پذیرای دانشجو های بسیاری از سر تا سر دنیا می باشد. این کشور به جهت داشتن دانشگاه های…

مقاله و کار های پژوهشی

در صورتی که قصد گرفتن بورسیه تحصیلی آمریکا در مقاطع کارشناسی ارشد پژوهش محور و دکترا را دارید، سابقه پژوهشی شما بسیار مهم است. داشتن دو یا چند مقاله پژوهشی ISI و یا دیگر مقالات چاپ شده در ژورنال‌های معتبر خارجی و داخلی شانس شما را برای اخذ فاند تحصیلی افزایش می‌دهد.

سابقه کاری مرتبط

بعضی از دانشگاه‌ها یا دیگر مراکز ارائه دهنده بورسیه تحصیلی در آمریکا، بسته به رشته شما ممکن است از شما سابقه کاری مرتبط بخواهند.

فعالیت های فوق برنامه

داشتن فعالیت‌های فوق برنامه مانند عضویت در انجمن‌ها، فعالیت‌های داوطلبانه و غیره برای دریافت بورسیه تحصیلی بعضی از دانشگاه‌ها مورد نیاز است.

مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش فاند از کشور آمریکا

برای اینکه به دریافت بورسیه تحصیلی در این کشور اقدام کنید لازم است مدارک مورد نظر را جمع آوری نموده و ارائه دهید. هر یک از فاند های گفته شده دارای شرایط خاص خود را دارد که می توانید با مراجعه به سایت آن ها و همنچنین تماس با این موسسات از این مدارک آگاهی پیدا کنید.

  • رزومه تحصیلی
  • انگیزه نامه یا بیان تحقیق (در مقاطع ارشد و دکترا)
  • توصیه نامه از اساتید دانشگاه یا کارفرما
  • مدرک و ریز نمرات تحصیلی
  • نمره آیلتس یا تافل یا دیگر نمرات معادل آن
  • نمره اس ای تی SAT برای بعضی از دانشگاه‌ها در مقطع لیسانس و نمره جی آر ای برای مقاطع ارشد و دکترا (در صورت لزوم)
  • مقالات پژوهشی (در مقاطع ارشد و دکترا)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *