آزمون آیلتس جنرال

آزمون آیلتس جنرال یکی از انواع این آزمون زبان انگلیسی است که در بخش های گوناگون با بررسی مهارت های مختلف، سطح زبان انگلیسی افراد را ...


هر ساله آزمون های مختلفی در سر تا سر دنیا به منظور ارزیابی سطح زبان انگلیسی افراد متقاضی برگزار می شود که محبوب ترین آزمون سال های اخیر برای این ارزیابی، آزمون آیلتس می باشد. آزمون آیلتس جنرال یکی از انواع این آزمون زبان انگلیسی است که در بخش های گوناگون با بررسی مهارت های مختلف، سطح زبان انگلیسی افراد را می سنجد و از مدرک آن به منظور اهداف غیر آکادمیک می توان استفاده کرد. آزمون آیلتس جنرال چگونه است ؟ می تواند سوال افرادی باشد که تمایل دارند در این آزمون شرکت کنند، که در این بخش از سایت بابک ایمیگریشن به آن می پردازیم.

آزمون آیلتس جنرال چگونه است ؟

آزمون آیلتس جنرال (General Ielts Exam) یکی از انواع آزمون آیلتس می باشد که اغلب برای هدف های غیر تحصیلی و غیر آکادمیک مثلا مهاجرت کاری و یا زندگی و … به کشور های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. داشتن مدرک زبان انگلیسی بین المللی یکی از موارد ثابت و مهم در فرایند انواع مهاجرت ها است. پس زمانی که قصد ادامه زندگی در کشوری غیر از کسور خود هستید لازم است دارای مدرک زبان قابل قبول در کشور مقصد را داشته باشید که اغلب کشور ها حتی اگر انگلیسی زبان نیز نباشند، دارا بودن مدرک زبان انگلیسی معتبر همچون IELTS، TOEFL و … را قبول می کنند. بنابراین اگر می خواهید برای شغلی در کشور هایی چون کانادا، انگلستان، آمریکا و استرالیا و … اقدام نمائید و یا در فکر زندگی در این کشور ها هستید نیاز دارید که مدرک زبانی از آزمون هایی چون آزمون آیلتس جنرال را دارا بوده و به آن کشور ها ارائه نمائید تا مشئولین کشور مورد نظر از خمیزان توانایی و تسلط شما به زبان انگلیسی در مهارت های مختلف speaking، listening، writing ، reading آگاهی یابند. علاوه بر اینکه شما ملزم هستید که مدرکی که از آزمون آیلتس جنرال دریافت کرده اید را به جهت دریافت حق ورود به کشور مورد نظر ارائه دهید، شرکت ها و موسسه های مختلف نیز در زمان تصمیم گیری برای استخدام نیرو های خارجی، داشتن مدرک زبان انگلیسی جنرال را درخواست می کنند.

آزمون دولینگو (DUOLINGO)
آزمون دولینگو (DUOLINGO): به علت شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان پدید آمد. یک آزمون سنجش زبان انگلیسی است که توسط اینترنت و از طریق کامپیوتر…

همان طور که گفته شد آزمون آیلتس جنرال به بررسی مهارت های چهارگانه زبان انگلیسی Writing، Reading، Listening و Speaking می پردازد که بر خلاف آیلتس آکادمیک که می تواند به صورت کامپیوتری و هم به صورت حضوری برگزار شود، تنها حالت حضوری دارد و امکان برگزاری این آزمون به کمک اینترنت نیست. مورد بعدی در تفاوت آزمون آیلتس جنرال با آکادمیک، فرق این دو آزمون در بخش های ریدینگ و ریتینگ می باشد. مدت زمان این آزمون در مجموع برای سنجش 4 مهارت 2 ساعت و 45 دقیقه است که برای هر بخش مدت زمان جداگانه در نظر گرفته شده است که لازم است فرد متقاضی آزمون، در طول زمان تعیین شده به سوالات پاسخ دهد. پس لازم است سرعت عمل را نیز قبل از ورود به آزمون در پاسخگویی به سوالات بخش های مختلف تقویت کنید تا بتوانید به نمره مورد نظر خود هر چه راحت تر دست یابید.

بخش های مختلف امتحان IELTS General

یکی از مواردی که می تواند به موفقیت شما در آزمون آیلتس جنرال کمک کند و بتوانید نمره مورد نیاز و دلخواه خود را در آزمون دریافت کنید، شناخت موارد آزمونی و نکات مرتبط درباره در بخش می باشد. آزمون آیلتس جنرال همانطور که در بخش قبلی گفته شد 4 بخش دارد که در آن بخش ها مهارت های صحبت کردن، گوش دادن و درک مطلب، نوشتن و خواندن متون انگلیسی را می سنجد. بخش Listrning آزمون آیلتس جنرال دارای 40 سوال است که در چهار بخش ارائه می شود که با گوش دادن به چهار متن ضبط شده لازم است به آن ها پاسخ دهید. مدت زمان کلی بخش لیستنینگ، 30 دقیقه است. بخش ریدینگ نیز همچون بخش listening، 40 سوال دارد که در ارتباط با درک کلام و هدف اصلی متن، جزئیات، فهم استدلال‌ های منطقی، نگرش‌ و مقصد کلام نویسنده می پردازد. سوالات این بخش از کتاب ها و مجله ها، روزنامه و آگهی های مختلف ارائه می شود تا میزان تسلط فرد را به درک مطلب ارائه شده در این نوشته ها بررسی شود.

مهاجرت به کانادا از طریق کار
مهاجرت به کانادا از طریق کار: کیفیت زندگی ایده‌ آل، ساپورت قوانین کانادا از مهاجران برای شروع یک شغل و … مواردیست که این کشور را جهت

قسمت نوشتاری writing آزمون آیلتس جنرال، دارای دو بخش می باشد. در Task 1 رایتینگ آزمون آیلتس جنرال فردی که در آزمون شرکت کرده است باید یک نامه به منظور درخواست اطلاعات و یا توضیحی وضعیت بنویسد. به عنوان نمونه لازم است نامه ای در خصوص بهبود وضعیت رسیدگی به درخواست ها در بانک و ارائه پیشنهاد هایی که در ذهن دارد، بنویسد. با توجه‌ به مهارت شما در نوشتن متن و اینکه بتوانید اطلاعات کافی و واقعی در رابطه با کار، بیان خواسته‌ ها، علایق و همچنین نظرات، دیدگاه‌ ها و شکایات را ارائه دهید می‌ توانید نمره لازم در این قسمت را دریافت نمائید. Task 2 قسمت رایتینگ در این آزمون با بخش قبلی کمی فرق دارد و لازم است در این بخش به نقطه نظر، استدلال و یا مشکل، مطلبی بنویسید. با این بخش در آزمون آیلتس جنرال، شما بررسی می شوید که آیا می توانید اطلاعات کافی و درستی را از طریق نوشتن ارائه دهید، مسئله ای را از این طریق حل کنید یا از نظری که دارید دفاع کنید. بخش اسپیکینگ در بخش بعدی به صورت کلی توضیح داده شده است.

اسپیکینگ در آزمون آیلتس جنرال

هدف این قسمت از آزمون آیلتس جنرال بررسی میزان مهارت و تسلط فرد به صحبت کردن به زبان انگلیسی است که در بخش های مختلف انجام می گیرد. در این آزمون فرد با یک‌ صدای ضبط‌ شده از دستگاه انجام می‌ شود و فرد باید با استفاده از میکروفونی که در اختیار وی قرار می دهند، به سوالات و مکالمه ها پاسخ دهد. به صورت کلی این بخش از آزمون آیلتس جنرال 3 قسمت دارد. مرحله نخست این بخش در ارتباط با خود، خانواده و علاقه هایی که دارید و شغل و یا تحصیلاتی که به ان ها مشغول هستید می باشد که در حدود مدت زمان  دقیقه به طول می انجامد. مرحله بعدی آزمون اسپیکینگ، باید به مدت یک دقیقه در خصوص سوالی که پرسیده می شود پاسخ دهید. بعد از اتمام یک دقیقه، یک یا دو سوال از شمما در ارتباط با سوال پرسیده شده، می پرسند. بخش آخر این بخش به موضوع بخش دوم مرتبط است که لازم است پاسخ هایی بلند تر در این بخش بدهید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *